Returnarea produselor

Politica de retur

Te rugam sa ai in vedere ca produsele ProAlex sunt manufacturate pe comanda, dupa specificatiile tale (respectiv combinatia de culori, texturi, forma calapodului, toc, talpa, masuri transmise etc.), si deci iti asumi pe deplin raspunderea pentru "imaginea" produsului comandat.

Asadar, daca iti doresti un produs personalizat, intr-o combinatie atipica de culori si accesorizat specific, te rugam sa reverifici toate detaliile inaintea plasarii comenzii.

Totodata, daca ai un picior mai “special”, e foarte important sa ne lasi cu atentie masurile tale cand plasezi comanda.

Potrivit  Ordonantei 34/2014, art.16, litera c) , produsele personalizate realizate la comanda, respectiv lucrate pe masura dupa specificatiile clientului, NU se returneaza.
OUG 34/2014 art. 16 lit. c) – "Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevazut la art. 9-15 in ceea ce priveste contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale urmatoarele: […] c) furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar […]."

Insa, daca ti-ai comandat un produs aflat pe stoc, ai dreptul ca, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea acestuia, sa returnezi produsul si sa instiintezi firma PROALEX SHOES SRL (ProAlex) asupra deciziei tale de a renunta la produsele comandate, fara obligativitatea invocarii unui motiv anume, conform legii comertului electronic OUG nr.34/2014, art.9 alin.1. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului (cumparatorului) sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

In cazul in care doresti sa returnezi produsele, notifica-ne pe e-mail, la anamaria@proalex.ro sau telefonic, la 0727.647.789.

Trebuie avute in vedere urmatoarele:

  • produsele returnate trebuie sa fie noi, nefolosite, fara urme de uzura sau deteriorare, in ambalajul original, impreuna cu toate accesoriile aferente produsului;
  • produsele de incaltaminte trebuie probate pe o suprafata curata, neteda sau moale (covor/mocheta), care sa nu deterioreze talpile sau sa lase urme;
  • produsele trebuie sa fie returnate, astfel incat cutia sa nu fie deteriorata;
  • in cazul in care marimea nu corespunde, se poate solicita o alta pereche in schimbul celei initiale;
  • contravaloarea transportului va fi suportata de cumparator (client);
  • ProAlex (PROALEX SHOES SRL) se obliga sa returneze suma achitata de client, prin tansfer bancar (in contul clientului), imediat ce toate conditiile de mai sus au fost indeplinite, in cel mult 20 zile calendaristice.Suma de bani restituita pentru retur nu va include si cheltuilile de transport (daca ele exista).
Produsele pot fi returnate prin curierat rapid la adresa: Str. Viitorului, Nr. 123, Sector 2, Bucuresti - Magazin ProAlex sau direct in showroom-ul nostru din str. Viitorului.

NU SE ACCEPTA RETURURI PRIN POSTA ROMANA!
NU SE ACCEPTA RETUR COLETE CU PLATA RAMBURS!

Produsele noastre sunt lucrate manual, fiecare in parte, cu multa grija si atentie, iar noi ne dorim ca tu sa fii nu doar multumita , ci si incantata de comanda ta.

Se spune ca numai cine nu munceste, nu greseste.

Prin urmare, daca consideri ca produsul rezultat ca urmare a comenzii are probleme de executie sau nu corespunde cu specificatiile tale, trimite-ne in 24 de ore de la primirea lui un e-mail de notificare a problemei, insotit de fotografii, la anamaria@proalex.ro. Te asiguram ca vom face tot posibilul sa rezolvam rapid solicitarea ta de retur! Vom evalua problema si vom decide impreuna daca e cazul unui retus sau daca trebuie inlocuit produsul cu totul. In situatia in care nu gasim nicio solutie de rezolvare, iti vom returna contravaloarea produsului in 3 zile de la primirea returului prin curier.